Een winkel vol 
leuke spullen

Nieuws

1 of 2 weken gratis kraamhuur!

13-01-2018

We hebben weer een leuke actie. 3=2 of 6=4.

Dat betekent dat je 3 weken lang een kraam huurt en maar 2 weken betaald of 6 weken lang een kraam huurt en maar 4 weken betaald! Hoe leuk is dat?

Lees verder

ACTIE - EEN NIEUW JAAR, OPRUIMEN MAAR!!!

27-12-2017

Het nieuwe jaar staat voor de deur en daarom hebben wij per direct weer een mooie actie voor nieuwe huurders: 4 weken huren, 3 weken betalen. Dat is 4 weken lang een kraam voor slechts € 75,-. Wees er snel bij want vol=vol!
Dus heb jij je zolder opgeruimd, ben je creatief bezig geweest, heb jij een winkel en wil je een extra verkooppunt of heb je een webshop en wil je ook een fysieke winkel? Huur dan een kraam bij ons! De gehele opbrengst is voor jou! Hoe leuk is dat?!!!
Actie loopt t/m 31 januari.

Lees verder

Relaunch website

22-09-2017

Vanaf vandaag is onze website in een nieuw en modern jasje gestoken.

Lees verder

Feest

16-08-2017

Vandaag zijn we precies 1 jaar open en wie jarig is trakteert! Vanaf vandaag t/m zaterdag 26 augustus ontvang je bij een aankoop vanaf € 10,00 een lot en maak je kans op een cadeaubon van € 100,00 te besteden in onze winkel!

Wij willen al onze lieve huurders en klanten bedanken voor een geweldig eerste jaar, op naar nog veel meer prachtige jaren!

Lees verder

Vernieuwde app

16-04-2017

Heb je onze vernieuwde app al gezien? Nee? Snel updaten dan!
Vanaf nu kun je meerdere barcodes invoeren door simpelweg op het plusje rechtsboven in het scherm te klikken. Je ziet per kraam wat verkocht hebt en je kramen hoeven niet in dezelfde vestiging te staan: handig voor mensen die in meerdere vestigingen verkopen. En je kunt ook terugkijken over een langere periode. Bovendien is de app vanaf nu GRATIS te downloaden.
Veel plezier met verkopen!

Lees verder
content image

Trend alert: tweedehands is hot!

Steeds meer Nederlandse jongeren kopen tweedehands spullen, zo blijkt uit jaarlijks onderzoek van Kaleidos Research onder jongeren tussen de 12 en 18 jaar. In de afgelopen vier jaar is het percentage jongeren dat gebruikte spullen koopt bijna verdubbeld van 9% naar 16%. Dat heeft te maken met de behoefte aan duurzaamheid en de vintage-trend. Lees hier het hele artikel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ook op video gespot