Een winkel vol 
leuke spullen

Huur je eigen verkoopplek

Heb je een (web)shop en een overschot aan gloednieuwe items? Puilen jouw kasten uit met spullen die te mooi zijn om zomaar weg te doen, maar die je eigenlijk niet meer gebruikt? Ben je een creatieve doe-het-zelver met bijzondere DIY producten?  Bij Jouw Marktkraam verkoop je je producten aan heel Nederland.
 

En de opbrengst, die is voor jou.

Hoe werkt het?

U huurt 1 of meer kramen, voor een klein bedrag per week. Op de websitepagina van jouw vestiging vindt u alle prijzen.

Uw kraam is ongeveer 1 meter breed en 60cm diep met een hangrek van 220cm hoog. De kraam is van hout en je mag er je eigen gezellige kraam van maken. Per vestiging kunnen de maten wat verschillen en zijn er verschillen in type kramen zoals: kledingkramen, grondplaatsen, planken en soms ook units voor de zakelijke huurders.

content image
  • U kunt op elk moment van de dag je kraam inrichten, wijzigen of opruimen. U mag ook gedurende de huurtijd meer spullen in uw kraam zetten. Heeft u niet alles verkocht, kunt u de huurperiode makkelijk verlengen.
  • U krijgt stickers met uw persoonlijke barcode voor op uw producten. U mag zelf de prijs van u spullen bepalen. De prijs zet u op de stickers samen met de beschrijving van het product. Voor het verkopen van kleding kunt u gebruik maken van onze kledinghangers.
  • Wij verzorgen de verkoop van uw spullen. Aan het einde van de huurperiode (of wanneer u het aanvraagt) storten wij de volledige opbrengst op je bankrekening(dit gebeurt iedere maandag). Huurt u een kraam voor een langere periode, dan maken we na gewenst in overleg de winst iedere maand over.
  • Op de Jouw Marktkraam-app kunt u ieder moment van de dag je verkoop volgen.
  • Op de laatste dag van de huurperiode haalt u uiterlijk om 17:00 uur uw overgebleven spullen op. U kunt er ook voor kiezen om de overgebleven spullen af te staan aan Jouw Marktkraam, deze worden dan verkocht voor een goed doel.

"Leuk shoppen voor iedereen! Al veel nieuwe- en tweedehands spullen gekocht en verkocht. Kijk, dat is shoppen met winst!"

Verkooptips

Zorg dat uw spullen schoon,fris ruiken, netjes, heel en compleet zijn.

Geef ze een scherpe prijs.

Kom uw kraam tussendoor eens checken. U kunt het dan aanvullen met andere spullen of opnieuw stylen.

Vertel uw verhaal achter de producten. Waarom wilt u het verkopen of waarom heeft u het zo gemaakt?

Vertel uw vrienden en familie dat u u spullen gaat verkopen en waar ze het kunnen vinden.

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter en deel onze berichten.

Zakelijk huren

Het shop-in-shop concept bij Jouw Marktkraam is ook speciaal geschikt voor winkels die behoefte hebben aan een extra verkooppunt en webshops die hun spullen ook in een fysieke winkel willen aanbieden.

  • Je richt je verkoopplek in met jouw spullen, in jouw stijl en sfeer.
  • Wij verkopen de spullen voor je, dus je hoeft geen personeel in dienst te nemen.
  • Je kunt extra reclame maken voor jouw onderneming.
  • De volledige opbrengst is voor jou.
  • Informeer bij de vestiging bij jou in de buurt naar de mogelijkheden en prijzen.
content image- 1502280121

Jouw Marktkraam app

Download de gratis app van Jouw Marktkraam en volg je verkopen op de voet. Het is ook mogelijk om meerdere kramen uit meerdere vestigingen toe te voegen, voor als je een plekje hebt in meerdere winkels.

content image- 1502280187
content image- 1502280194